Szolgáltatások

Teljeskörű szaktanácsadás

Szakértő kollégáink már a tervezéstől segítségedre lesznek a csempe, a padlólap, az üvegmozaik, a kád, a mosdó, a zuhanykabin, a zuhanytálca, a csaptelep vagy akár a WC-csésze kiválasztásakor, illetve a beépítést, a burkolást és a segédanyagokat érintő kérdésekben, akár a speciális anyaghasználatot kívánó megoldásokhoz kapcsolódóan is.
Kapcsolat

Bemutatóterem, anyagminta

Veszprém könnyen megközelíthető részén széles választékot bemutató CsempePiramis áruházunkban kézzel fogható mintákkal segítjük döntésedet.

Kézzel fogható minták alapján könnyen kiválasztásra kerülhet a csempe, a padlólap, a kád, a mosdó, a zuhanykabin, a zuhanytálca, a csaptelep vagy az üvegmozaik.

Kapcsolat

Kiemelt ügyfélkezelés


A CsempePiramis szakértő kollégái gondoskodó, igazi szakmai segítséget nyújtanak a felújítás vagy építkezés során.

Így a legjobb megoldás garantált, még az esetlegesen felmerülő problémák (nem fér be, túl nagy vagy túl kicsi stb.) esetén is, mert szakmai segítséget nyújtunk a döntéseid meghozatalában.

Kapcsolat

árajánlat- készítés

Hozd be az építkezés vagy felújítás csempére, padlólapra, üvegmozaikra, kádra, csaptelepre, mosdóra vonatkozó anyagszükségletét, és rövid határidővel tételes, könnyen értelmezhető, komplett, személyre szabott árajánlatot adunk.

Kapcsolat

ingyenes parkolás

Vásárlás, szaktanácsadás idejére válaszd ingyenes parkolóinkat! Kényelmesen, közel a bejárathoz mozgáskorlátozott ügyfeleink is könnyedén parkolhatnak.

Kapcsolat

házhozszállítás

A megvásárolt csempe, padlólap, mosdó, zuhanykabin, zuhanytálca vagy kád szállításához megbízható fuvarozó partnereket ajánlunk.

Kapcsolat

raktározás

Megvásárolt termékeidet szükség esetén egyéni megállapodás keretében a felhasználás idejéig akár ingyen raktározzuk.

Kapcsolat

akciók és kedvezmények

Minden hónapban aktuális akcióink között megtalálhatod az otthonodba harmóniát hozó termékeket, mint például csempe, padlólap, üvegmozaik, kád, mosdó, zuhanykabin, zuhanytálca, csaptelep, WC-csésze vagy ragasztó, fuga.

Kövesd a havonta megújuló akciókat, és csapj le a kiválasztott termékre kedvezménnyel!

Kapcsolat

bankkártyás fizetés

A CsempePiramis üzletében fizethetsz gyorsan, egyszerűen bankkártyával is.

Kapcsolat
Weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. További információk: Adatvédelmi Tájékoztató.