Szolgáltatások

Teljeskörű szaktanácsadás

Szakértő kollégáink már a tervezéstől segítségedre lesznek, a csempe, a padlólap, az üvegmozaik, a kád, a mosdó, a zuhanykabin, a zuhanytálca, a csaptelep vagy akár WC-csésze kiválasztásakor, illetve a beépítést, a burkolást és a segédanyagokat érintő kérdésekben, akár a speciális anyaghasználatot kívánó megoldásokhoz kapcsolódóan.
Kapcsolat

Bemutatóterem, anyagminta

Veszprém könnyen megközelíthető részén széles választékot bemutató Csempepiramis áruházunkban.

Kézzel fogható minták alapján könnyen kiválasztásra kerülhet a csempe, padlólap, a kád, a mosdó, a zuhanykabin, a zuhanytálca, a csaptelep vagy akár az üvegmozaik.

Kapcsolat

Kiemelt ügyfélkezelés


A Csempepiramis szakértő kollégái gondoskodó, igazi szakmai segítséget nyújtanak a felújítás vagy építkezés során.

Így a legjobb megoldás garantált, még az esetlegesen felmerülő problémák (nem fér be, túl nagy vagy túl kicsi, stb) esetén is, mert szakmai segítséget nyújtunk a döntéseid meghozatalában.

Kapcsolat

árajánlat készítés

Hozd be az építkezés vagy felújítás csempe, padlólap, üvegmozaik, kád, csaptelep, mosdó anyagszükségletét és rövid határidővel tételes, könnyen értelmezhető, komplett, személyre szabott árajánlatot adunk.

Kapcsolat

ingyenes parkolás

Vásárlás, szaktanácsadás idejére választd ingyenes parkolóinkat! Kényelmesen, közel a bejárathoz mozgáskorlátozott ügyfeleink is könnyedén parkolhatnak.

Kapcsolat

házhozszállítás

A megvásárolt csempe, padlólap, mosdó, zuhanykabin, zuhanytálca vagy kád szállításához megbízható fuvarozó partnereket ajánlunk.

Kapcsolat

raktározás

Megvásárolt termékeidet szükség esetén, egyéni megállapodás keretében a felhasználás idejéig akár ingyen raktározzuk.

Kapcsolat

akciók és kedvezmények

Minden hónapban aktuális akcióink között megtalálhatod az otthonodba harmóniát teremtő termékeket, mint például csempe, padlólap, üvegmozaik, kád, mosdó, zuhanykabin, zuhanytálca, csaptelep, WC-csésze vagy akár ragasztó, fuga.

Kövesd a havonta megújuló akciókat és csapj le a kiválasztott termékre kedvezménnyel!

Kapcsolat

bankkártyás fizetés

A Csempepiramis üzletében fizethetsz gyorsan, egyszerűen bankkártyával.

Kapcsolat
Weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. További információk: Adatvédelmi Tájékoztató.