This is some text inside of a div block.

Tervezzünk együtt!

Az építkezés vagy felújítás során általában számos olyan kérdésünk adódhat, akár több olyan nehézségbe ütközhetünk, melyek kapcsán nem könnyű döntést hoznunk. A legelső lépés ezért mindig a tervezés kell, hogy legyen. Egy rendeltetésszerűen használt otthont körülményeinkhez kell igazítanunk. Részletes tervek készítése nélkül a megálmodott fürdőszoba, konyha, nappali kivitelezése olykor kellemetlenséget és bosszúságot okozhat.

Mindannyiunk számára különös jelentőséggel bír, hogy a lakásunk egyes helyiségei napi feladatainkat, céljainkat szolgálják, és közben olyan tereket alkossanak, amelyekben szívesen időzünk. A gondos, teljeskörű és szakszerű tervezés alapvető feltétele egy ilyen, egyszerre praktikus és harmonikus otthonnak, ahol szeretünk időt tölteni és jó érzés lenni.

A tervezés alatt érdemes mindenekelőtt az ideális burkolatnak komoly figyelmet szentelni. A hidegburkolat olyan burkolattípus, amely tartós megoldást jelent és nem utolsó sorban esztétikus látvánnyal örvendeztet. A gyártók kínálata ma már nagyon változatos, így különféle stílusú, textúrájú, formájú, mintájú, méretű és színű darabokat találhatunk.

A hidegburkolat nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik: tisztán tartható, időtálló, hosszú élettartamú felület, amely mind a vegyszereknek, mind az UV-sugárzásnak ellenáll. Ez a burkolatfajta a fürdőszobánkba, a konyhánkba és a nappalinkba is remek választás lehet. A konyha padlóján kívül pedig a főzést követő zsírosodás egyszerű tisztíthatósága miatt a konyhafalat is hasznos csempével burkolni. Veszprémben, könnyen megközelíthető helyen lévő áruházunkban több mint 800-féle minőségi csempe közül válogathatsz!

A CsempePiramisnál szakértő kollégáinkkal már a kezdetektől teljeskörű tanácsadást biztosítunk, hogy ezáltal várva várt álmaid otthona valóra válhasson! Az építkezéskor vagy felújításkor jelentkező kérdésekre, döntési nehézségekre megoldásokkal szolgálunk. A szükséges anyagok mennyiségéről, áráról személyre szabott ajánlatot készítünk, a burkolatok széles választékáról pedig alapos tájékoztatást adunk.

A rendelkezésedre álló tereket együttes tervezéssel a Te igényeid szerint alakíthatjuk! A megfelelő csempe, padlólap, üvegmozaik, fürdőkád, mosdókagyló, zuhanykabin, zuhanytálca, csaptelep, wc, segédanyag kiválasztását üzletünkben kézzel fogható mintákkal is könnyebbé tesszük. Az építkezéshez vagy felújításhoz szaktanácsadásunk keretében egyéni igényeid alapján számításokat végzünk és javaslatokat kínálunk. Folyamatos szakmai támogatást nyújtunk, hogy minden esetleges kérdésben, nehézségben és döntésben segíthessünk!

Fordulj hozzánk bizalommal, és tervezzünk együtt!

CsempePiramis – Időtlen harmónia