This is some text inside of a div block.

Különleges formák, meghökkentő színek…Csaptelep trendek. Szerinted melyik csaptelep a trendi?

A fürdőszoba látványát és funkcionalitását kiemelkedő, meghatározó eleme a csaptelep. Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy csaptelep, pontosabban csaptelepek nélkül elképzelhetetlen egy fürdőszoba. A csaptelep karaktere, formája, színe nagymértékben határozza meg a fürdőszoba stílusát.

Minden évben újabb formák, színek és megoldások születnek a designerek munkájának köszönhetően, amelyek hosszabb-rövidebb ideig meghatározzák a csaptelep trendet.

Jelenlegi blogcikkünknek nem célja a különböző csaptelepek funkció szerinti bemutatása, erről ITT olvashatsz bővebben.

Az új csaptelep formák és megoldások versenyeznek évről évre, így napjainkban már számtalanféle stílusban tudunk a bőség zavara mellett választani a trendi csaptelepek közül. Rengeteg fürdőszoba felszerelés és szanitergyártó kínál akár a megszokottól eltérő, különleges  csaptelep megoldást is. Gondoljuk csak végig, hogy az otthonunkban hányféle csaptelep van felszerelve… mosdócsaptelep, mosogatócsaptelep, kádcsaptelep, bidécsaptelep, zuhanycsaptelep.

Igen, igen, de szerinted melyik csaptelep a trendi?

A mosdócsaptelep még napjainkban is legtöbbször króm, de egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fekete csaptelepek. Mindkét színben megtalálhatjuk a normál, a döntött, a több, mint 30 cm magas, vagy akár a falba szerelhető típusokat is. A mosdócsaptelep trend szerteágazó, változatos, de bátran kijelenthetjük, hogy a minimál stílus térhódításával a legújabb csaptelep trendek is ebbe az irányba tartoznak.

A csaptelepek esetében is „családban” kell gondolkodnunk, főleg azokban az esetekben, amikor egy helyiségbe több csaptelep is kerül. Ilyenkor érdemes egy csaptelep családot választani a kád-, zuhany-, bidé- és mosdócsaptelep esetében is. Így az egységesség, a harmónia töretlen lesz.

Fontos, hogy az őrületes csaptelep kínálatból, azt válasszuk, amelyik saját magunk számára leginkább tetszetős. Ha a kerekebb, ívesebb formákat kedveljük, akkor a csaptelepünk is legyen ilyen, ha a szögletes vonalakat részesítjük előnyben, akkor pedig eszerint hozzunk döntést.

Ugyanis csaptelep trend ide vagy oda, ezeket az eszközöket naponta többször is fogjuk használni és nagy valószínűséggel akár több, mint egy évtizedig is be fogják tölteni a funkciójukat otthonunkban. Azt javasoljuk, hogy már a fürdőszoba felújítás vagy építés tervezési szakaszában vedd fel a kapcsolatot a CsempePiramis szakértő munkatársaival, hogy a csaptelep választása is tökéletes legyen!


CsempePiramis – Időtlen harmónia