This is some text inside of a div block.

Mivel tisztítsam?

Professzionális tisztítószerek háztartásokba

A fürdőszoba, a szaniter, a greslap, a lamináltpadló és az ablak szennyeződései ellen alkalmazható tisztító-, valamint fertőtlenítő szerek

Professzionális tisztító szerek

Greslaptisztító

Ipari 2+

A termék fő jellemzője a nagyszerű szennyeltávolító és felületkímélő, hatásos tisztító képesség. Gres padozat felmosásához öntsünk 5-10 ml készítményt 10 liter vízhez.

Greslaptisztító

Nehezen tisztítható, domború felületekre

Citrus illatú tisztítószer koncentrátum, amely a padlóburkolatok szennyeződéseit hatékonyan eltávolítja. Minden mosható és vízálló felület tisztítására alkalmazható. A terméket csak hígítva használjuk, a maximális hatás eléréséhez vizes oldatot kell készíteni.

Lamináltpadló-tisztító

Parfüm illattal

Ideális tisztítószer koncentrátum laminált padló és parketta tisztításához. Kellemes, friss parfüm illatával kiváló és kíméletes tisztítást végez.

Illatosított, alkoholos fel- és lemosószer

Fényes lapokra

Alkoholos, illatosított tisztítószer minden mosható, szilárd, fényes felület mélyreható, cseppmentes tisztítására. Fényes felületeknél, mint a műanyag, a kerámia, a kő, a porcelán vagy a padlók általában, a takarítás nélkülözhetetlen eszköze.

Lefolyótisztító folyadék

Dugulások elhárítására

Lúgos kémhatású lefolyótisztító folyadék. Alkalmas mosdó, mosogató, WC, piszoár, zuhanytálca stb. lefolyóinak tisztítására és karbantartására, illetve dugulások elhárítására.

ECO-P szanitertisztító

Citrom- és ecetsavval

Az ECO-P fürdőszoba-tisztító olyan tisztítószer, amely a vizes helyiségekben alapos tisztító hatással rendelkezik. Környezetbarát hatóanyagokból fejlesztett, felhasználásra kész oldat, professzionális felhasználásra. Természetes ecet- és citromsavval, összetevői segítségével távolítja el a vízkövet. Intenzíven tisztít, és nem károsítja a fugát. Kiemelkedő felületkímélő tulajdonsága mellet feloldja a vízkövet, az általános szennyeződéseket és a szappanmaradékot, valamint megszünteti a kellemetlen szagokat.

Fürdőszoba-tisztító

Vízkőtelenítésre, extra hatékony F 38

Folyékony, savas tisztító- és vízkőoldó szer, a vízkőlerakódások tökéletes eltávolításához. A savtartalom és tisztító hatás megfelelő kombinációjának köszönhetően a fürdőszoba legrejtettebb zugaiból is eltávolítja a különböző zsír - és vízkőlerakódásokat.

Fürdőszoba-fertőtlenítő

Habosítható, klóros fertőtlenítőszer

Aktív klóros, kiválóan habosítható, lúgos, fertőtlenítő hatású tisztítószer. Minden egyes szerves eredetű szennyeződést és lerakódást is hatékonyan eltávolít. 1%-os vizes oldatban használva képes 250-400 ppm aktív klórt felszabadítani. Hígítva nem károsítja a tisztítandó felületet. Az aktív klór hatóanyaga a kezelt felületeket higiénizálja és csillogóvá is teszi. Gátolja a vízkőképződést.

Klórmentes fertőtlenítőszer

Act Fermo Extra baktericid, fungicid hatású szer

A klórmentes baktericid és fungicid hatású készítmény szilárd felületek fertőtlenítő lemosására és tisztítására, továbbá mosogatószerként edények, poharak fertőtlenítő kézi mosogatására is rendkívül alkalmas. A Fermo Extra kiemelkedő zsíroldó és fertőtlenítő hatással rendelkező tisztítószer. A válogatott bőrvédő adalékoknak köszönhetően pedig a bőrre gyakorolt irritáló hatás minimális.

Ablaktisztító

Ecetsavas

Egyedülálló összetevőkkel rendelkező, felhasználásra kész ablaktisztító oldat. A termék emelt alkoholtartalma mellett szerves savat is tartalmaz, az így kialakult 3,8-as pH a ritkán takarított kültéri üvegfelületekről is lehetővé teszi a makacs vízköves lerakódások eltávolítását.

Legyen sokáig szép az otthonod!


CsempePiramis

Több mint 800 féle csempe és járólap

Címkék: járólap, kerámia burkolat, konyhai és fürdőszobai csempe