This is some text inside of a div block.

Csempe a fa meleg hatásával

A hidegburkolatok kiválasztás nem könnyű feladat, főleg ha a fa látványára vágyunk. A valódi fából készült burkolatok csodásan néznek ki, ugyanakkor rengeteg hátrányos tulajdonságuk van a csempével szemben. Legnagyobb hátránya, hogy nem bírja a vizet, változhat a színe, könnyen karcolódik, öregszik. A fahatású csempék a megoldás azok számára, akik eddig mellőzni kényszerültek a fa természetes hatását a nedves, párás helyiségekben.

A fahatású padló- és csempeburkolatok népszerűsége töretlen, hiszen keressük a harmóniát a nyers anyagokban, vonzanak minket az ezeket imitáló felületek. A fa és a víz találkozása miatti félelmünk megoldódik a fahatású lapok segítségével, amelyek megszólalásig hasonlítanak a valódi faburkolatokhoz, ezzel biztosítva a fa természetes melegségét, barátságos hatását! Sokféle hatást érhetünk el a csempe használatával, (rusztikus, koptatott, öregfa hatás vagy éppen modern), nem is beszélve a lerakási minta adta lehetőségekről. A fahatású csempelapokat lerakhatjuk eltologatva, harmados vagy negyedes eltolással, a szabálytalan eltolással egy igazán játékos felületet kapunk. Rakhatjuk a népszerű halszálka vagy létra-kötés mintát, amelyek segítségével még inkább erősítjük a természetes fapadló hatást. Mindegyik helyiségünkben alkalmazhatjuk ezt a burkolatot padló és fal burkolására egyaránt.

A csempe egy kiváló minőségű greslap, amelynek a felületére (különleges technológiával) fa mintát nyomnak, a simától a bordáson át a csúszásmentes verzióig minden célra találunk megfelelőt. Így egyesül tehát a csempe keménysége a fa meleg hatásával, akár a szó szoros értelmében véve is, hiszen padlófűtéssel együtt is alkalmazható. Kivitelezni is lényegesen könnyebb, a valódi faburkolattal ellentétben a fűtés hatásfoka is jobb. Nem elhanyagolható, hogy számos előnyös tulajdonsággal bír a csempe, a valódi faburkolattal szemben. Ellenáll a víznek, színtartó, karcállóbb a természetes fánál, nem kell ápolóanyagokkal megújítani és nem utolsó sorban nem nyikorog. A sérült részek könnyen pótolhatóak, fagyálló és csúszásmentes kivitelben is megvásárolhatjuk, tehát kültéren is alkalmazható (pl. terasz). A négyzet alakú és a hosszúkás fazon egyaránt megtalálható a kínálatban, méret tekintetében is igen sokféle kombináció áll rendelkezésünkre. A fahatású burkolatban rengeteg lehetőség rejlik, természetes színei miatt rendkívül elegáns választás, nem mennek ki a divatból, más felületekkel is kombinálhatóak, látványos és egyedi hatás biztosítanak.

További információkért, segítségért fordulj szakértő munkatársainkhoz, akik szívesen a rendelkezésedre állnak, hogy a választásod ideális legyen!

CsempePiramis – Időtlen harmónia