This is some text inside of a div block.

Álomotthon költséghatékonyan

A lakásépítés és –felújítás igen sok izgalommal jár: a megfelelő anyagok kiválasztása, a helyiségek padló- illetve falburkolatának megtervezése-kivitelezése, a tér ideális berendezése és végül optimális felszerelése ötletelést, kreativitást igényel. Aprólékos tervezéssel, gondos ötletekkel pedig mind otthonunk látványát, mind elemeinek használhatóságát a számunkra előnyös módon olyan jellegűre alakíthatjuk, amely szükségleteinknek, óhajainknak leginkább eleget tesz. Az építkezés vagy felújítás során a stílusokkal, textúrákkal való játékban is rengeteg örömet lelhetünk.

Azonban mivel a legjobbat akarjuk, a választás folyamatát néha bonyolultnak, a jó döntést pedig költségesnek érezhetjük. A CsempePiramisnál azt szeretnénk, hogy otthonod pontosan olyan legyen, amilyenre vágysz. Ezért személyre szabott árajánlatot készítünk, amelyben egyedi igényeidet szem előtt tartva egy könnyen értelmezhető, mégis pontos, következetes, szakmai tájékoztatást kínálunk.

Álmaink fürdőszobája, konyhája, nappalija igenis megvalósítható. A tényleges elégedettség érdekében viszont különösen fontos a részletekre ügyelnünk. Már lakásunk fejlesztésének kezdeti szakaszában is több lényeges kérdést tisztáznunk kell. Például klasszikus, vintage, romantikus vagy esetleg modern enteriőrt szeretnénk-e képezni? Milyen színű, milyen mintájú, milyen formájú, milyen méretű csempék tetszenek? Króm, réz, fehér, netán fekete szanitereket választanánk-e? Milyen fajta kádat és zuhanyzót szeretnénk használni?

A hideg, semleges vagy meleg, természetes árnyalatokat kedveljük-e? A helyiségeink szépítgetésekor a gazdaságosság követelménye szintén jelentős tényező szokott lenni. Nem árt már előre tudnunk, mi mennyibe fog kerülni. A költségek tudatában bátrabban tervezhetünk, nyugodtabbak lehetünk, és kellemetlen meglepetések sem érhetnek.

Szolgáltatásaink keretében szakértő munkatársainkkal teljeskörű tanácsadást kívánunk biztosítani. A tervezett építkezést, felújítást illetően komplex ajánlattal szolgálunk, amelyből mind a szükséges anyagokról, mind a várható árakról tájékozódhatsz. A számításokat a Te egyéni igényeid alapján végezzük, ennek köszönhetően otthonod valóban Téged fog szolgálni. A személyre szabott árajánlat segítséget nyújt, így már előzetesen tudhatod, összesen mennyit kell majd költened és milyen kiadásokra számíthatsz.

A döntési nehézséget tételes listánk a felújítás, építkezés bármely pontján könnyebbé teszi. Veszprém könnyen megközelíthető részén lévő üzletünkben pedig több mint 800-féle csempe vár, hogy kedvedre válogathass, és széles kínálatunkból a számodra legjobban tetsző darabokat választhasd.

Lépj velünk kapcsolatba, és kérj egyénre szabott ajánlatot!

CsempePiramis – Időtlen harmónia