Széles a választékuk

Széles a választékuk

A Csempe Piramis elnevezésű üzlet szinte a város szélén található - a Kistó utca fölött -, mégsem panaszkodnak a forgalmukra. A széles vevőkör részben annak tudható be, hogy a bolt egyike a Hűségkártya-elfogadóhelyeknek.

- Újabb egy évre kötöttünk szerződést mint Hűségkártya-elfogadóhely, s már több bevásárlónapi akcióban is részt vettünk, mivel kedvezőek voltak a tapasztalataink - mondja az áruház szaktanácsadója.

- Alighanem az egyik erősségünk, hogy közel 25 gyártótól rendeljük meg az első osztályú csempéket és járólapokat, amelyek széles árskálán mozognak, ezenkívül több mint ezerféléből választhat nálunk a vásárló. Noha nem rendelkezünk raktárkészlettel, van olyan beszállítónk, aki hetente háromszor fordul meg nálunk. A megrendeléstől számított másfél héten belül megérkezik hozzánk a termék. Ha igény van rá, segítünk a házhoz szállításban, illetve megbízható szakembereket tudunk ajánlani. A munkálatokhoz szükséges segédanyagokat komplett rendszerben árusítjuk, illetve külön-külön is, azonnal elvihetők. A speciális anyagokat egy héten belül meghozatjuk.

Manapság a bézs szín és a mediterrán a legkedveltebb, de többen választanak zöld és kék színű anyagokat is. Sokan azt a megoldást kedvelik, hogy a járólap sötét tónusú, míg a csempe világos. Közéjük dekorcsíkot szoktak elhelyezni.

Újdonság az utóbbi időben, hogy mind többen keresik a nagyméretű lapokat (pl. a 30x60-asokat) a konyhába. Egyesek azt a megoldást választják ebben a helyiségben, hogy nem csempét ragasztanak fel a konyhaszekrények közé, hanem üveglapokat, ami könnyen tisztítható. Jó néhány vásárló igénye, hogy lehetőleg minél keskenyebb legyen a fuga, ami könnyen bepiszkolódik. Persze ennél az óhajnál figyelembe kell venni a helyiség, illetve a ház hőingadozását, nehogy felpúposodjon a csempe.

Az üzletben a vevőnek, ha kéri, tanácsot adnak, s kiszámítják az anyagszükségletet.

Érdekesség: volt, aki a plafonját csempéztette le.
A Csempe Piramis specialitása: legalább 1200 féle élvédőt és burkolatváltót tartanak, amiért a fél Dunántúl hozzájuk jár.


(forrás: 2010. július 15. csütörtök | eredeti cikk)


Címkék: járólap, kerámia burkolat, konyhai és fürdőszoba csempe